Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Tacx shiva bio-bidon 750 ml

Wit
Transparant
Zwart
Standaard
XT
Zelfde kleur
Donkergroen
Donkerpaars
Fluo geel
Fluo roze
Geel
Gold
Grijs
Lichtblauw
Lichtgroen
Magenta
Blauw
Oranje
Paars
Pearl
Rood
Roze
Transparant
Wit
Zwart
Zwart rood
Donkerblauw
Olijfgroen
Niagara
Koper
Onbedrukt
1 kleur rondom
2 kleuren rondom
3 kleuren rondom
4 kleuren rondom
Full color rondom
50
100
300
500
1.000
2.000
3.000
5.000
Anders

Bij een donkere kleur bidon met een lichte kleur opdruk is het soms noodzakelijk wit onder het logo te drukken om de PMS kleur te kunnen garanderen. Hier moet een extra drukkleur voor berekend worden. Benieuwd of dit voor u van toepassing is? Informeer dan bij een van onze medewerkers.

Informatie

Bio-Bottle

Mooie bidons die ook nog eens milieu vriendelijk zijn, ideaal! De biologische verantwoorde bidon goedkoop bestellen, dat kan bij bidon wereld. De shiva bio-bottle is gemaakt van polyethyleen met een toevoeging van een materiaal dat de moleculaire structuur van het materiaal verandert, zeer milieuvriendelijk dus! Het materiaal van de bidon valt uiteen in biogas en biomassa, dit wordt volledig door de natuur opgenomen en schaadt de natuur niet. De bidon heeft een erg goede kwaliteit en kan goed tegen licht, warmte en vocht! De shiva bidon kan gevuld worden met 750cc water. Voor tijdens het sporten is de shiva bio-bottle ideaal! De mooie bidon past in elke bidonhouder en is zeer handig in gebruik. Ook heeft de shiva bidon een erg mooi uiterlijk. 

Shiva bidon als relatiegeschenk

De budget bio bidon kan op vele gebieden ingezet worden, zo ook als relatiegeschenk of promotiemiddel. Laat de milieuvriendelijke bidons bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan en u creëert een uniek relatiegeschenk! Geef de bidons als geschenk aan uw klanten en zakenrelaties of gebruik ze om promotie te maken voor uw bedrijf. Deel de bedrukte bidons uit op grote evenementen of opendagen en de naamsbekendheid van uw bedrijf zal zeer snel vergroten. Kortom, de shiva bio-bottle is een zeer functioneel relatiegeschenk dat voor een scherpe prijs voorzien kan worden van een mooie full colour bedrukking. 

Snelle levering

Maakt u zich zorgen over de levertijd van de bidons met opdruk? Nergens voor nodig! Wij zorgen ervoor dat uw bestelde bidons zo snel mogelijk bij u geleverd worden. Heeft u de bidons met bedrukking extra snel nodig? Dan kunt u in bijna alle gevallen gebruik maken van de express levering! Hierbij krijgt u uw bestelling nog sneller dan normaal geleverd. Wilt u graag gebruik maken van de express levering? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers, zij zullen uw alles vertellen over de opties. Ook voor verdere vragen of opmerkingen zijn onze medewerkers eenvoudig te bereiken via de chat, mail en telefoon!   
Bent u op zoek naar mooie bidons die allemaal bedrukt en onbedrukt geleverd kunnen worden? Neem dan eens een kijkje op www.bidonwereld.nl! Bidons met bedrukking voor een scherpe prijs en biologisch verantwoorde bidons, bij bidon wereld vind je het allemaal! 
Specificaties
Maximale aantal kleuren5 kleuren
VaatwasserbestendigJa
BPA vrijJa
AfsluitbaarJa
Standaard levertijd14 dagen
Inhoud74 mm
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons