Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Sportbidon 750 ml basic

Wit
Donkerblauw
Rood
Groen
Oranje
Geel
Transparant
Wit
Zelfde kleur
Zwart
Transparant
Wit
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
100
250
500
1.000
2.500
5.000
Anders

Informatie

Sport bidon 750 basic

Toppoint sport bidon 750 basic is een extra grote sport bidon. Deze grote sportbidon inclusief logo is een perfect relatiegeschenk. ‘Ik zoek sportbidons van 750ml die bedrukte kunnen worden.’ Bidons laten bedrukken met uw eigen ontwerp gaat gemakkelijk en snel bij bidonwereld. Bedrukte sportbidons van hoge kwaliteit kunnen gemakkelijk uitgedeeld worden bij beurzen en evenementen. Basic sportbidons met logo kunnen de naamsbekendheid en klanttevredenheid gemakkelijk vergroten. Gepersonaliseerde sportbidons 750 ml zijn praktisch tijdens het sporten, bijvoorbeeld bij het fitnessen, voetballen of wielrennen. 

Mogelijkheden personaliseren sportbidons

Basic sportbidon leverbaar in verschillende kleuren. U kiest de kleur van de dop en de kleur van de fles zelf. Verder kunt u kiezen wat voor bedrukking u op de grote bidons wilt. Een full colour bedrukking in meerdere kleuren is mogelijk bij deze sport bidons 750 ml basic. Online in de webshop van bidonwereld vindt u verschillende voorbeelden. Wij kunnen u altijd een sample toesturen als u graag wilt zien hoe het product eruit ziet. Ook maken wij voor elke bestelling een digitaal voorstel. Een digitaal voorstel is een afbeelding waar u de bidon in uw kleuren met uw bedrukking ziet. Hierop kunt u zien of alles naar wens is, en als u nog iets wilt aanpassen kan dat. Voor advies of vragen over deze grote bidons van 750 ml kunt u altijd contact opnemen met de specialisten in onze klantenservice. Zij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste bidon met uw bedrukking.

Drinkfles sporten uitdelen

Bij het sporten is het belangrijk dat men een drinkfles of sportbidon meeneemt om water of sportdrank uit te kunnen drinken. Een bidon is een duurzaam product omdat deze jarenlang gebruikt kan worden. Uw eigen bedrukking op de bidons is dus ook jarenlang zichtbaar. De naamsbekendheid van uw bedrijf wordt gemakkelijk vergroot door gepersonaliseerde bidons van 750ml met opdruk. Bestel nu deze goedkope basic bidons bij bidonwereld!
Specificaties
LekvrijJa
Inhoud75 cl
Hoogte248 mm
Diameter73 mm
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons