Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Sportbidon 750 ML

Blauw
Zwart
Geel
Wit
Oranje
Rood
Transparant
Zelfde kleur
Blauw
Oranje
Transparant
Zwart
Geel
Rood
Wit
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
100
300
600
1.200
Anders

Informatie

Bedrukte 750ml sportbidon

Sportbidon 750ml. Made in Holland. Bidon ideaal voor tijdens het sporten, of dat nu fietsen, voetbal of hockey is. Deze bidon heeft een hoogwaardige kwaliteit en is 100%, zodat u onbezorgd van uw sport kan genieten. De fles en de kap inclusief nippel zijn in 7 standaardkleuren leverbaar welke ook te combineren zijn zodat u de kap in een andere kleur kunt kiezen van de fles. Eigen pantone kleuren mogelijk bij een bestelling vanaf 5.000 bidons. De bidon 750cc is ook te bestellen met bedrukking. Een bedrukte sportbidon zal een leuk persoonlijk geschenk opleveren, die u in vele situaties kan gebruiken.

Sportbidon 750cc voor de promotie van uw bedrijf

Deze bidon van 750ml heeft een groot drukoppervlak en is daardoor de ideale reclame drager voor de promotie van uw bedrijf. Met een bedrukt relatiegeschenk kunt u uw relaties een geschenk geven bij een (grote) order om ze te bedanken. Verder kunt u onze (bedrukte) bidons ook inzetten als promotioneel artikel op uw open dag of een informatiemarkt. Iedereen die uw bedrukking zal zien zal uw naam onthouden, wat erg goed is voor uw naamsbekendheid. Een bedrukte drinkfles is erg leuk om in te zetten in de sportwereld. Zo kunt u bijvoorbeeld wielerteams, voetbalelftallen of andere sporten zoals hockey, volleybal of basketbal voorzien van bidons met logo. Iedereen op en langs de sportvelden zal uw logo en opdruk zien, waardoor u erg goede promotie zal maken.

Gratis digitaal voorstel

Bij ons is het mogelijk een gratis digitaal voorstel aan te vragen. Op die manier kunt u erachter komen of de bedrukking op de bidon eruit komt te zien zoals u dat wilt. Dankzij onze jarenlange ervaring met bedrukken kunt u ervan op aan dat de bedrukking er in het echt net zo professioneel uit zal zien. Onbedrukte bidons worden al in twee dagen op uw adres afgeleverd. Drinkflessen met een bedrukking duren tien tot vijftien werkdagen voordat deze bij u afgeleverd kunnen worden. Mocht u nog vragen hebben over de sportbidon 750 ml met bedrukking, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Specificaties
Inhoud75 CL
Diameter73 mm
Hoogte239 mm
LekvrijJa
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?