Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Sportbidon 500 ml basic

Zwart
Wit
Donkerblauw
Rood
Groen
Oranje
Geel
Transparant
Zelfde kleur
Zwart
Transparant
Wit
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
100
250
500
1.000
2.500
5.000
Anders

Informatie

500 ML bidon basic

De sport bidon 500 basic is eenvoudig te bedrukken met uw ontwerp. Gepersonaliseerde sportbidons zijn full colour te bedrukken en BPA vrij. De prijs wordt bepaald op basis van het aantal sport bidons en op basis van de aantal kleuren bedrukking die u wenst. Wij leveren goedkope Toppoint bidons van hoge kwaliteit. 

Bidon als reclamedrager

Een bidon is een ideale reclamedrager omdat de bedrukking in meerdere kleuren mogelijk is. Een sportbidon kan gemakkelijk uitgedeeld worden bij de sportclub aan leden. Deze toppoint sport bidons zijn van zeer hoge kwaliteit, 100% lekvrij,  hebben een schroefdop met afsluitbare trekdop en zijn gemaakt van flexibel materiaal. Ook zijn deze Toppoint bidons 500ml leverbaar met verschillende accessoires zoals bidonkratten. Bidon 500 ml bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam? Goedkoop sport bidon 500 basic bedrukken bij de bidonspecialist!
Fitness en andere sporten worden steeds populairder in Nederland. Bij het sporten is een drinkfles of bidon met water of sportdrank nodig. Werkt u bij een sportschool of sportclub en bent u verantwoordelijk voor de inkoop van relatiegeschenken of promotieartikelen? 

Sport bidon 500 basic snel geleverd

Op zoek naar sportbidons basic met logo die extra snel geleverd worden in grote of kleine oplage? Deze toppoint drinkflessen met full colour bedrukking in verschillende kleuren kan snel geleverd worden. Wij verzorgen een passend aanbod en een extra scherpe prijs voor u. Neem nu contact op met de specialisten in de klantenservice van bidonwereld. Onze specialisten kunnen u helpen bij het creëren van een perfecte bidon als geschenk. Wij maken altijd een digitaal voorstel voor u. Dit houdt in dat wij uw personalisatie digitaal op de bidons plaatsen. Vervolgens sturen wij u dit bestand en vragen wij om een bevestiging. U kunt dus vooraf zien hoe de bidons inclusief bedrukking er uiteindelijk uit gaan zien. U kunt hierbij altijd nog dingen aanpassen naar wens.
Specificaties
LekvrijJa
Inhoud50 cl
Hoogte178 mm
Diameter73 mm
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons