Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Sportbidon 500 ML

Blauw
Wit
Geel
Zwart
Oranje
Rood
Transparant
Zelfde kleur
Blauw
Oranje
Transparant
Zwart
Geel
Rood
Wit
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
100
300
600
1.200
Anders

Informatie

Sportbidon 500ml met opdruk

Sportbidon met een inhoud 500ml. Made in Holland. De bidon heeft een hoogwaardige kwaliteit, waarvan u zeker kunt zijn dat die 100% lekvrij is. De fles en de kap inclusief nippel zijn in 7 standaardkleuren leverbaar en onderling te combineren. Eigen pantone kleuren mogelijk vanaf 5.000 stuks. Een bedrukking op de drinkfles is bij ons ook mogelijk.

Promotioneel geschenk

Deze bidon 500cc heeft een groot drukoppervlak en is daardoor de ideale reclame drager voor ieder bedrijf. We kunnen bijvoorbeeld uw logo en bedrijfstekst op de bidon zetten, zodat u deze als promotioneel geschenk voor uw bedrijf kan gebruiken. Deel ze uit op uw open dagen of een informatiemarkt, en presenteer uw bedrijf door middel van een bidon met opdruk! Heeft u een sportbedrijf of vereniging, zoals fitness, voetbal- of wielerteams, dan is een bedrukte bidon drinkfles 500cc een uitstekend relatiegeschenk. Dankzij de functionaliteit van de drinkfles zullen uw relaties de bedrukking vaak zien, wat erg goed is voor uw naamsbekendheid. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de bedrukking van uw bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk een persoonlijke bedrukking op de bidon te zetten, voor een goede vriend/vriendin of uw familie!

Snelle levering

Indien u besluit een (bedrukte) drinkfles te bestellen, dan is het wel zo prettig als u deze zo snel mogelijk in huis heeft. Bij ons worden onbedrukte bidons al in twee dagen op het door u opgegeven adres afgeleverd. Drinkflessen met een bedrukking duren tien tot vijftien werkdagen voordat deze bij u afgeleverd kunnen worden. Dankzij deze snelle levering weet u zeker dat u uw aankopen spoedig bij u aangeleverd zullen worden, waardoor u kan beginnen met de promotie van uw bedrijf. Mocht u de bidons nog sneller nodig hebben, dan kan u kiezen voor een spoedlevering, neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers. Dankzij onze jarenlange ervaring met het bedrukken van relatiegeschenken, kunt u ervan op aan dat de bedrukking er altijd optimaal uit zal zien. Mocht u nog vragen hebben over de sportbidon 500ml met logo, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

 

Specificaties
Inhoud50 cl
Diameter73 mm
Hoogte171 mm
LekvrijJa
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?