Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kleur Join The pipe dop
Prijs

Join the pipe waterfles met bedrukking


Bedrukte Join the Pipe waterfles

Join the Pipe waterfles met logo

Met bedrukte Join the Pipe bidons helpt u mee met het aanbod van water in ontwikkelingslanden. In Nederland kunt u op bijna alle plaatsen gemakkelijk aan water komen, zoals bij uw thuis of op uw werk. Ook als u 's avonds gaat sporten heeft u gewoon water tot uw beschikking. Helaas is dit niet overal op de wereld het geval. In Afrika is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Door deze producten te bestellen kunt u ervoor zorgen dat dit ook in Afrika vanzelfsprekend wordt. Door een Join the pipe artikel te bestellen draagt u bij aan het plaatsen van watertappunten in ontwikkelingslanden. Iedereen heeft recht op schoon drinkwater. Bij aankoop van deze waterfles zorgt u er dus voor dat niet alleen u lekker water kunt drinken, maar dat ook de kans op schoon drinkwater voor de mensen in Afrika groter wordt.

Join the Pipe watertappunt

Een tappunt kan overal geplaatst worden, het liefst daar waar veel mensen samen komen. Op een plein, in een drukke straat, op een station, park, school of sportclub of in de hal van een bedrijf. Als u een join the pipe product koopt helpt u mee aan het aanleggen van deze waterpunten. Bij bidonwereld kunnen wij deze artikelen ook nog eens bedrukken waardoor u ook uw eigen bedrijf helpt. De join the pipe producten zijn herkenbaar en zorgen dus niet alleen voor naamsbekendheid als u ze uitdeelt, maar uw naam wordt meteen gekoppeld aan het aanleggen van waterpunten in ontwikkelingsgebieden. Men zegt wel eens dat alle aandacht goede reclame is. Nou goede aandacht is geweldige reclame!

Offerte aanvragen

Tevens heeft u bij bidonwereld de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Zo weet u vooraf wat de producten die u bestelt zullen kosten. Daarnaast is het ook mogelijk om een digitale proef aan te vragen. Zo weet u zeker dat het product aan uw wensen voldoet. Neem voor een offerte aanvraag of voor een digitale proef contact op met één van onze medewerkers via mail, chat of telefoon.

Schoon water in Afrika

U merkt het wel de waterflessen van join the pipe zijn een erg goede manier om zowel uw bedrijf als de mensen in ontwikkelingsgebieden te helpen. Graag zien wij daarom snel uw bestelling van de waterflessen binnenkomen. Alvast bedankt voor uw bijdrage aan een betere wereld.

Bel mij terug!
Advies nodig?