Top 5 sporten waarbij bidons onmisbaar zijn

Water is het belangrijkste transportmiddel in ons lichaam voor bloed, zweet en urine. Door transpiratie verliest men een substantiële hoeveelheid water waardoor bovenmatig verlies van vocht op kan treden. Het prestatievermogen gaat achteruit wanneer dehydratie optreedt en de lichaamstemperatuur wordt onstabiel. Vandaar dat het zeker tijdens het sporten belangrijk is om veel te drinken en zodoende het tekort aan vocht aan te vullen. 

Vochttekort tijdens trainingen en wedstrijden kan tegen worden gegaan met behulp van onze bidons en de bijbehorende bidon accessoires zoals koeltasjes, flessenhouders, opvouwbare bidonkratten en bidontassen. Speciaal voor u hebben wij een top 5 samengesteld met sporten die onlosmakelijk verbonden zijn met bidons. 

1. Voetbal
Elke voetballer heeft een bidon en elk voetbalteam heeft een bidonkrat of bidontas met het logo van de voetbalclub of sponsor. Wilt u ook een eigen teamkrat? De gebruiksvriendelijke kunststof bidonkratten kunnen geheel naar uw wens bedrukt worden met bijvoorbeeld het logo van uw sportvereniging of een leuke slogan van uw club. Afhankelijk van het model zijn de bidonkratten geschikt voor het vervoeren van 6 tot 10 bidons. Ideaal voor teamsporters!

2. Wielersporten
Of u nu gaat wielrennen, mountainbiken of BMX’en; hydratatie is cruciaal! Veel sportfietsen zijn daarom uitgerust met een flessenhouder die bevestigd is aan het frame van de fiets. Voor fietsbidons en bidonhouders bent u bij ons aan het goede adres!

3. Fitness
Vaak krijgen sporters bij fitness clubs en sportcentra  een gratis bidon van de vereniging wanneer ze zich hebben ingeschreven of een sportabonnement hebben genomen. Het is voor de sportclubs een uitstekende manier van reclame maken en daarnaast voelen de nieuwe leden zich gewaardeerd wanneer ze verrast worden met een leuk en vooral functioneel relatiegeschenk. De leden zullen de bedrukte clubbidon meenemen naar de trainingen en naar andere sport activiteiten buiten de club om. 

4. Triathlon
Triatlon is een verzamelnaam voor een combinatie van duursporten. De meest voorkomende combinatie bestaat uit de onderdelen zwemmen, wielrennen en hardlopen. Wanneer er zo lang inspanning moet worden verricht, is het erg belangrijk om voldoende te blijven drinken. Commerciële organisaties en sponsoren bestellen dan ook vaak sportbidons met opdruk voor de deelnemers, om ze te supporteren en natuurlijk ook om hun eigen bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen.

5. Hardlopen
Heeft u een hardloopvereniging of bent u sponsor van hardlopers? Bidons zijn ideale relatiegeschenken omdat ze naast praktisch ook erg effectief zijn als reclamemiddel. Tijdens marathons en hardloopwedstrijden zijn er sportflessen in overvloed!

Wij hebben een ruim assortiment aan drinkflessen en sportbidons. Bedrukte bidons dragen bij aan een duurzamer klimaat doordat de bidon telkens hergebruikt wordt in tegenstelling tot plastic waterflesjes die meestal na één keer weer in de prullenbak belanden. Daarnaast zorgen de duurzame bidons ervoor dat uw leden, klanten, teamgenoten of andere relaties gemakkelijk hun vochtbalans op tijd op peil weten te houden. Onze afsluitbare drinkbekers zijn niet alleen erg praktisch, maar hebben ook een leuke uitstraling en zijn een echte toevoeging aan uw sporty look!

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten