De kracht van bidons bedrukken

Bij Bidonwereld helpen we u graag met unieke promotieartikelen en relatiegeschenken! Heeft u al eens gehoord van de kracht van bidons bedrukken? Een bedrukte bidon is een vrolijk promotiemiddel en zorgt voor verfrissing bij sportactiviteiten. Bidons zijn zeer geschikt om te bedrukken doordat er een groot oppervlak bedrukt kan worden. Daarnaast passen de bidons ook goed in de hedendaagse gezondheidscultuur.

Door bidons met uw logo of bedrijfsnaam te bedrukken, zorgt u ervoor dat u beter wordt herinnerd door uw doelgroep(en) en dat uw naamsbekendheid wordt vergroot. Daarnaast hebben bidons met een originele tekst een groot bewaarpercentage. Hierdoor profiteert u naast een groot bereik ook nog eens van een langdurig bereik. De mogelijkheden voor het bedrukken van de bidons zijn eindeloos. U kunt de bidons natuurlijk ook zonder bedrukking bestellen. De bidons met opdruk zijn al te bestellen vanaf 25 stuks!

Bidonwereld heeft een groot en veelzijdig assortiment aan bidons. U vindt bij ons bidons in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Wij beschikken over de standaard (sport)bidons, maar ook over bijvoorbeeld doppers en drinkflessen met infuser.

Bedrukte bidons zijn niet meer weg te denken in de sportschool. Niet alleen binnen de sportschool ziet u sporters met een bidon met opdruk, maar ook buiten de sportschool lopen sporters rond met de gepersonaliseerde bidons. Uw bedrijfsgegevens zullen hierdoor door veel mensen gezien worden. Door de bidons te personaliseren met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of persoonlijke tekst creëert u dus een uniek relatiegeschenk dat ook kan dienen als promotiemiddel.    

Bidons met opdruk zijn natuurlijk niet alleen te gebruiken in de sportschool. Ze zijn ook uitermate geschikt om weg te geven tijdens beurzen of open dagen. De bidon met bedrukking is een multi-inzetbaar geschenk doordat deze gebruikt kan worden door iedere doelgroep.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten