Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Lees hier het laatste nieuws

De kracht van bidons bedrukken

Bidonwereld beschikt over een ruim en veelzijdig assortiment aan bidons die voorzien kunnen worden van een mooie opdruk. De bidons hebben een groot oppervlak dat bedrukt kan worden met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam. Bedrukte bidons kunnen gebruikt worden als relatiegeschenk, maar ook als promotieartikel.

Top 5 sporten waarbij bidons onmisbaar zijn

Vochttekort tijdens trainingen en wedstrijden kan tegen worden gegaan met behulp van onze bidons en de bijbehorende bidon accessoires zoals koeltasjes, flessenhouders, opvouwbare bidonkratten en bidontassen. Speciaal voor u hebben wij een top 5 samengesteld met sporten die onlosmakelijk verbonden zijn met bidons.

Bidons sportvereniging

Bidonwereld heeft een zeer breed assortiment met verschillende soorten bidons en drinkflessen. Deze bedrukte bidons of flessen voor sportdrank zijn perfect als promotiemiddel of relatiegeschenk voor uw sportvereniging. Bij een sportvereniging, bijvoorbeeld een voetbalclub, zijn er verschillende wedstrijden waar veel mensen komen kijken.

Bidons wielersport

Wanneer u op zoek bent naar een bidon of een bidonhouder voor op de wielrenfiets, bent u bij bidonwereld aan het juiste adres. U kunt uw bedrukte bidons vullen met water, sportdrank of andere dranken zodat u tijdens het wielrennen kunt drinken. Deze bidons kunnen bedrukt worden met uw persoonlijke logo, tekst, bedrijfsnaam of afbeelding om een gepersonaliseerd geschenk te krijgen.

Drink jezelf slank

De lente is aangebroken. Naast pasgeboren lammetjes en madeliefjes die om de hoek komen kijken, brengt de lente vaak nog iets anders met zich mee. Heel het jaar hebben we de bourgondiër uitgehangen en het moment is daar dat we tot de conclusie komen dat we niet bikini-proof zijn.


Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?