Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Milieuvriendelijke crown waterfles

Informatie

Milieuvriendelijke waterfles bestellen

Een milieuvriendelijke bidon in helder of zwart transparant kunststof bestel je goedkoop op www.bidonwereld.nl. In ons ruime assortiment vindt u ook vele milieubewuste producten. De budget bidon is BPA-vrij, erg duurzaam en herbruikbaar; erg milieuvriendelijk dus! De milieubewuste bidon heeft een inhoud van 680 ml en is volledig lekvrij. De duurzame bidons zijn beschikbaar in verschillende kleuren en hebben een opvallende schroefdop. De milieuvriendelijke bidons zijn voor een scherpe prijs te bestellen in onze webshop.

 

Milieubewuste bidon als promotiemiddel

Wilt u de mooie bidons graag voorzien van een full colour bedrukking? Dat is zeker mogelijk bij Bidonwereld. Voor een zeer scherpe prijs bedrukken wij de milieubewuste bidons met uw bedrijfsgegevens. Laat uw bedrijfsnaam, logo, slogan of een andere tekst op de budget bidons bedrukken. Door de full colour bedrukking kunnen de bedrukte bidons ook als promotiemiddel ingezet worden. Heeft u als doel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Dan is een bedrukte bidon zeker een goed idee.

 

Online bidons kopen

 

De beste online webshop voor het bestellen van bidons met opdruk, dat is Bidonwereld. In ons ruime assortiment vindt u vele budget bidons die allemaal kunnen worden voorzien van een full colour bedrukking. Bidons met opdruk, onbedrukte bidons en milieuvriendelijke bidons, u vindt het allemaal op www.bidonwereld.nl.

Specificaties
MateriaalHerbruikbaar kunststof
BPA vrijJa
Inhoud680 ml
Diameter7,2 cm
Lengte23 cm
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?