Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Tacx shiva bio-bidon 500 cc

Wit
Zwart
Olijfgroen
Koper
Niagara
Transparant
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
5 Kleuren
300
1.000
2.500
5.000
5.000
Anders

Informatie

Natuurvriendelijke bidons

Budget bio bidons online bestellen? Mooie bidons die ook nog eens milieuvriendelijk zijn bestel je online bij bidon wereld! Milieubewust te werk gaan wordt steeds belangrijker. Daarom hebben we sinds een paar jaar bio bidons gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal.  Het materiaal van de bio bidons valt uiteen als biogas en biomassa, dit wordt goed opgenomen door de natuur en is zeker niet schadelijk. De natuurvriendelijke bidons zijn tegenwoordig erg populair. De budget shiva bio-bottle heeft een goede kwaliteit. Ook licht, warmte en vocht hebben geen invloed op de hoge kwaliteit van de bidons. De mooie shiva bidons kunnen met 500cc water of sportdrank gevuld worden. De handige bidons worden veel gebruikt tijdens het sporten. De goedkope bidons hebben een mooi uiterlijk en zijn ook nog eens erg handig in gebruik. 

Bio-bottle met logo

Een bedrukte bidon kan op vele gebieden ingezet worden. Laat uw bedrijfsgegevens op de mooie bidons bedrukken en geef ze als geschenk aan uw klanten en zakenrelaties. De milieuvriendelijke bidons zijn een erg functioneel relatiegeschenk waar uw klanten erg blij mee zullen zijn. Wanneer u de budget bio bidons laat bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan laat bedrukken, kunnen de bidons ook als reclamemiddel voor uw bedrijf ingezet worden. Een bedrukte bidon is een goede reclamedrager voor uw bedrijf en zal zorgen voor een goede reclame. De shiva bio-bottle met opdruk is dus zeker een goed idee wanneer u als doel heeft om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Digitaal voorstel 

Wilt u graag vooraf aan de bestelling zien hoe de bedrukking eruit zal komen te zien op de milieubewuste bidons? Dat kan! Op onze website kunt u eenvoudig een digitaal voorstel aanvragen. Hierbij krijgt u een digitaal beeld te zien met de bedrukking op de bidons. Zo kunt u zien of alles naar wens is of dat er nog dingen aangepast moeten worden. Ook een offerte kan gratis aangevraagd worden! De levering bij bidon wereld is altijd snel. Ook hebben wij de optie om uw bestelling met een express levering te versturen. Voor de mogelijkheden van de express levering kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Mooie bidons van een hoge kwaliteit bestel je snel en goedkoop bij bidonwereld! Bidons met opdruk of milieuvriendelijke bidons, u vindt het allemaal in onze webshop.
Specificaties
Maximale aantal kleuren5 kleuren
CapaciteitJa
VaatwasserbestendigJa
AfsluitbaarJa
Standaard levertijd14 dagen
Diameter74 mm
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?