Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Bedrukte drinkflessen met infuser


Drinkflessen met infuser bedrukken

Drinkflessen met infuser bedrukken

De drinkflessen met infuser zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic flesjes die u na gebruik in de prullenbak gooit. U kunt de infuser gebruiken om vers fruit in te doen, zoals bijvoorbeeld aardbei voor een zoete smaak, of citroen voor een fris zure smaak, maar ook voor ijsblokjes kan de infuser worden gebruikt. 

Bedrukte drinkflessen met infuser

De bedrukte drinkflessen met infuser zijn een ideaal relatiegeschenk of promotiemiddel voor bedrijven. U kunt de fles met infuser laten bedrukken met uw bedrijfslogo, uw slogan, website of eigen ontwerp. Door deze uit te delen op beurzen of evenementen kunt u er zeker van zijn dat u meer naamsbekendheid genereert. Ook als relatiegeschenk is de drinkfles met infuser erg geschikt. Door de fles met het bedrijfslogo te bedrukken maakt u het cadeau nog wat specialer!

Snelle levering drinkflessen met infuser

U kunt bij bidonwereld.nl zeker zijn van een snelle levering. Heeft u de bidons op zeer korte termijn nodig? Het is mogelijk om gebruik te maken van een spoedlevering. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice, zij kunnen u hierbij helpen. De goedkope drinkflessen met infuser zijn voor iedereen geschikt, omdat ze al vanaf kleine aantallen te bestellen zijn. U kunt ook gratis en vrijblijvend een drukproef en offerte aanvragen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan bij de fles van uw keuze naar alle opties!

Bel mij terug!
Advies nodig?