Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Stevige bidonkrat voor 10 bidons

Informatie

Bidon krat met bedrukking

Kunststof bidonkrat die plaats biedt aan maar liefst tien bidons. Deze krat heeft drie handvaten zodat deze, ook wanneer deze gevuld is met bidons, eenvoudig te verplaatsen is. Verder is de bidon krat stapelbaar, zodat u ze ook weer handig op kunt bergen indien u meerdere kratten in uw bezit heeft. De bidonkratten van bidonwereld zijn van zeer stevige kwaliteit. De krat voor bidons met bedrukking is ook te bestellen met een bedrukking op de zijkant(en). Zo kunnen we bijvoorbeeld uw logo en bedrijfstekst op de krat zetten, maar ook een persoonlijke bedrukking is mogelijk.

Bidonkrat voor uw promotie

Met een bidon krat met opdruk kunt u veel indruk maken als bedrijf. De bedrukking op de bidonkrat maakt het een uitstekend relatiegeschenk voor ieder bedrijf, bijvoorbeeld in de sportwereld. Geef de bidonkrat weg als relatiegeschenk aan de sportteams die u sponsort, waarmee u ze een groot plezier zal doen. U maakt aan de ene kant reclame doordat iedereen langs en op het sportveld uw bedrukking zal zien, wat goed zal zijn voor uw naamsbekendheid, terwijl uw relaties een mooie bidonkrat voor het hele team mogen ontvangen. Een krat voor de drinkflessen met persoonlijke bedrukking is zowel leuk om te geven als om te krijgen. Uw opdruk zal groot op de zijkant staan, waardoor iedereen meteen weet dat deze van u afkomt, wat erg goede promotie zal zijn voor uw organisatie.

Levertijden stapelbare bidonkratten

Bidonkratten voor 10 bidons zonder bedrukking kunnen in de meeste gevallen al in twee werkdagen op uw adres afgeleverd worden. De bidonkrat met een bedrukking van uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking voor uw bedrijf duurt 10 tot 15 werkdagen voor aflevering. Mocht u uw bestelling eerder nodig hebben dan deze levertermijnen kunt u kiezen voor een spoedlevering. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers.

 

Specificaties
Afmeting195 x 395 x 268 mm
Logo afmeting12 bij 8 cm
StapelbaarJa
Capaciteit10 bidons
MateriaalKunststof
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons