Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Levertijd
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte aluminium bidons


Bedrukte aluminium bidons

Bedrukte aluminium bidons

Bedrukte aluminium bidons zijn ideaal voor sportievelingen. Of u nu graag gaat hardlopen, wielrennen, hockeyen, voetballen of er in de natuur op uit trekt, met deze bidon zit u altijd goed. Het voordeel van een aluminium bidon is dat deze licht van gewicht is, tegen een stootje kan en koude dranken langer koel houdt dan bijvoorbeeld een kunststof bidon. Als u actief bezig bent is het belangrijk om voldoende te drinken, dit is een stuk makkelijker als u een fijne bidon bij de hand heeft! Onze aluminiumbidons kunt u in verschillende kleuren bestellen, zodat er altijd een kleur aansluit bij hetgeen wat u in gedachten had. 

 

Aluminium bidons met opdruk

Natuurlijk is het ook mogelijk om de bidons te laten bedrukken met het ontwerp dat u wilt. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op de bidon laten drukken? Of juist een slogan of leuke quote? Alles is bij ons mogelijk. Wij kunnen de aluminium bidons in 1 kleur bedrukken. U kunt uw opdruk afstemmen op de manier waarop u de aluminium bidons wilt uitdelen. Doet u dit om nieuwe mensen naar uw bedrijf te trekken of juist om uw werknemers en/ of klanten te bedanken voor hun inzet en vertrouwen? Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de aluminium bidons uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

 

Aluminium bidons met logo

Staat u binnenkort op een beurs of evenement en wilt u bij uw doelgroep een sportieve indruk achterlaten? Kies dan voor een aluminiumbidon bedrukt met uw logo. U kunt er ook voor kiezen om de aluminium bidon aan uw klanten en medewerkers te geven om hen zo te motiveren tot een sportieve levensstijl. Bovendien zorgt u met een gepersonaliseerde aluminium bidon voor grotere zichtbaarheid, zeker wanneer deze buiten gebruikt wordt. Uw klanten onthouden uw bedrijf beter en zorgen zo voor meer naamsbekendheid. De aluminium bidons met logo zijn al vanaf 50 stuks te bestellen.