Filters

Kies een kleur
Levertijd
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Aluminium bidons

Bedrukte aluminium bidons zijn niet alleen stevig maar ze gaan ook erg lang mee.  Door de aluminium fles kunnen deze bidons goed tegen een stootje. De aluminium bidons kunnen gevuld worden met water, sportdrank of andere drank. Het grote voordeel aan de aluminium bidons is dat deze de dranken beter koel houd dan een PP bidon. Een nadeel is dat de oppervlakte van deze bidons gevoeliger zijn voor krasjes. De aluminium bidons kunnen in verschillende kleuren en formaten geleverd worden.
9,3
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Aluminium bidons bedrukken

Aluminium bidons bedrukken we doormiddel van zeef- of tampondruk. Met een zeefdruk kunnen wij de bidons in maximaal 1 kleur maar wel erg groot drukken op de voorkant. Hierdoor springt uw logo echt uit de fles. Met tampondruk kunnen wij in maximaal 4 kleuren drukken. Het nadeel is echter wel dat de bedrukking een stuk kleiner wordt dan met een zeefdruk. Niet elke aluminium bidons is geschikt voor beide opties. Bij elke bidon wordt aangegeven welke druktechnieken er gebruikt worden en hoe groot erop de aluminium bidons gedrukt kan worden. Zowel de bedrukking als de aluminium bidon zijn niet vaatwasserbestendig. Benieuwd hoe de aluminium bidons eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Aluminium bidons met logo

Aluminium bidons met logo zijn de perfecte weggevers voor uw evenement, open dag of als relatiegeschenk. Een aluminium bidons stimuleert een gezonde levensstijl, is meerder malen te gebruiken en maakt ook nog eens reclame of uw bedrijf of merk. Aluminium bidons worden veel gebruik bij actieve vakanties, sportvelden, sportwedstrijden en bij sportscholen. Allemaal leuke momenten en activiteiten waar u prima reclame kunt maken. Benieuwd welke aluminium bidon het beste bij u past en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!