Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Tacx splash 500 cc

Wit
Zwart
Geel
Blauw
Rood
Transparant
Zelfde kleur
Grijs blauw
Grijs geel
Grijs
Grijs groen
Grijs oranje
Grijs rood
Wit
Zwart wit
Zwart
Onbedrukt
1 Kleur
2 Kleuren
3 Kleuren
4 Kleuren
5 Kleuren
300
600
1.200
2.500
5.000
Anders

Informatie

Tacx Splash 500ml bedrukt


Deze Tacx Splash drinkfles is beschikbaar met een inhoud van 500ML en kan full colour bedrukt worden met uw eigen ontwerp. Splash onderscheidt zich ten opzichte van andere bidons door zijn hoge kwaliteit en sterke vorm. Daarnaast is de bidon erg gebruiksvriendelijk, waardoor u deze veel zal gaan gebruiken. Er zitten bolletjes in de rand van de dop voor extra grip, welke vast zit aan de fles. Deze bidon klassieker is al tegen een lage prijs bij ons te bestellen. Er zijn over de heel de wereld al miljoenen van bedrukt. Wij kunnen bijvoorbeeld uw logo en bedrijfstekst op de Bidons zetten zodat u deze kan gebruiken als bedrukt relatiegeschenk. Uiteraard kunnen we er ook een andere persoonlijke boodschap op zetten, voor een goede vriend, collega of familie. 

Promotioneel geschenk


Tacx Splash kan uitstekend gebruikt worden als promotioneel artikel voor uw bedrijf dankzij de personalisatie op de bidons. Iedereen die de bidon ziet, zal ook uw logo als bedrukking op de Splash drinkfles 500cc zien, waardoor uw naamsbekendheid zal toenemen. De 500cc drinkfles is een functioneel geschenk, waardoor deze vaak bekeken zal worden. Als deze ook nog mee wordt genomen naar de sportschool of sportvelden zullen nog meer mensen uw logo zien, waardoor u vele personen bereikt met een enkel geschenk. Deze goedkope bidon Splash zal u dus zeker naamsbekendheid opleveren.

Levering van de bidons

Onbedrukte bidon Splash 500ml kan in twee werkdagen op het door u opgegeven adres afgeleverd worden. Splash sportbidon met personalisatie/bedrukking heeft een levertijd van 10 tot 15 werkdagen. Dankzij deze snelle levering van de bidons kunt u al vrij snel aan de slag met de bidons, welk promotioneel of functioneel doel u er ook voor in gedachten heeft. Of het nu is om een goede vriend te verrassen of een promotiestunt van uw bedrijf, met de Tacx Splash met opdruk is het allemaal mogelijk!

Specificaties
BPA vrijJa
AfsluitbaarJa
Logo afmeting100 x 235,5 mm
Minimale afname300 stuks
Standaard levertijd14 dagen
Inhoud500 cc
Maximale aantal kleuren5 kleuren
Hoogte190 mm
Diameter74 mm
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Bel mij terug!
Advies nodig?